Over ons

Over Parsa restaurant

Welkom bij Parsa Restaurant, een Iraans restaurant in het hartje van Amsterdam. Bij ons kunt u genieten van de rijke smaken en geuren van de Perzische keuken, bereid met verse ingrediënten en traditionele kruiden en specerijen. Maar ons restaurant biedt meer dan alleen lekker eten.

Bij Parsa Restaurant staat persoonlijke service en gastvrijheid hoog in het vaandel. Ons personeel doet er alles aan om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Of u nu komt voor een romantisch diner voor twee of voor een feestje met vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat u zich welkom en verwend voelt.

Onze locatie in het hartje van Amsterdam is perfect voor een gezellig avondje uit. Combineer uw bezoek aan ons restaurant met een wandeling door de prachtige grachtengordel of een bezoek aan een van de vele theaters of bioscopen in de buurt.

Kortom, bij Parsa Restaurant draait het om meer dan alleen lekker eten. Wij delen graag onze passie voor de Perzische keuken en willen u een onvergetelijke avond bezorgen. Kom bij ons langs en ontdek zelf waarom ons Iraanse restaurant een unieke culinaire ervaring biedt.

parsa restaurant in Amsterdam
intereeur parsa restaurant
bar-parsa-restaurant

Aanbevolen gerechten

Waarom Parsa restaurant

authentiek

gastvrij

gezellig

verse ingrediënten